Statie incarcare vehicule electrice

Daca tocmai ati cumparat un vehicul electric, probabil ca ati realizat ca noua dvs. masina nu este un vehicul obisnuit – in loc de benzina, EV-ul isi ia puterea de la o priza electrica. EV-ul dvs. este sursa dvs. de transport si aveti nevoie de acesta alimentat in mod constant.

O statie de incarcare a vehiculelor electrice, cunoscuta si sub numele de EVSE (echipament de alimentare cu vehicul electric), poate furniza energie electrica vehiculului dvs. la fel ca benzina care alimenteaza o masina pe baza de combustibil.

Modele Recomandate

PRODUS ACCESIBIL

Statie de incarcare LEK3CO Joy-L22C

Cel mai Accesibil Model

Statie de incarcare Joy-L22C

PRODUS AVANTAJOS

Statie incarcare EV-Mag

Produs Avantajos - Calitate / Pret

Statie incarcare EV-Mag

PRODUS PREMIUM

Statie incarcare CarboElectric WallBox

Produs Calitativ - Premium

Statie incarcare CarboElectric WallBox

Ce este un incarcator EVSE de perete?

Un incarcator de perete este o unitate instalata fie in garajul dvs., fie in afara casei – oricare dintre acestea este mai aproape de locul in care va parcati masina. Acesta este conectat la reteaua electrica a casei; majoritatea acestor dispozitive va vor incarca masina intr-un ritm mai rapid decat se poate realiza folosind o priza normala.

Exista diverse alte avantaje: nu este nevoie sa rulati un cablu prelungitor, ceea ce ar putea fi nesigur; casetele de perete sunt rezistente la intemperii, deci pot fi utilizate in toate conditiile; unele unitati sunt, de asemenea, „inteligente” si pot fi controlate de la distanta cu o aplicatie de pe telefon.

Care sunt optiunile de incarcare la domiciliu?

Desi va puteti incarca pur si simplu masina folosind o priza normala, acesta este un proces foarte lent. Folosind o priza de uz casnic, va dura aproximativ 26 de ore pentru a incarca vehicule electrice cu cea mai mare capacitate a bateriei. Avand un punct de incarcare dedicat,o cutie de perete instalat in garajul dvs. sau in exteriorul casei dvs., incarcarea este mai usoara.

Statie de incarcare Shaddix – INNOGY eBox smart, 22kW

Permite incarcarea unei singure masini. Mod instalare: montaj perete / sol cu picior. Elemente functionale: display, cititor card,
tastatura, buton oprire de urgenta, bara, indicatoare led. Putere de intrare / iesire: 22kw. Curent de iesire: 32A. Tensiune de iesire: 400V. Include contor kW/h. Poate fi conectata la platforma de plata.

Sistem de monitorizare disponibil. Protocol de comunicare: OCPP, versiunea 1.6. Modul de comunicare: cablu LAN, wi-fi.

Cablat sau conectabil / plug-in?

Cablarea inseamna pur si simplu ca unitatea este conectata permanent la sursa de alimentare electrica. O unitate plug-in nu este conectata permanent la sursa de alimentare electrica, ci pur si simplu se conecteaza la o priza electrica. Incarcatoarele care livreaza 40 amperi sau mai putin pot fi conectate la o priza normala. Incarcatoarele care livreaza mai mult de 40 de amperi trebuie sa fie cablate si montate permanent.

Lungimea cablului

Lungimea cablului de incarcare are un impact asupra locului in care puteti monta EVSE si cat de usor este sa ajungeti la portul de incarcare al masinii. Este util sa aveti un carlig pentru a infasura portiunea neutilizata a cablului. In caz contrar, daca cablul este imprastiat, e posibil ca cineva sa se impiedice de el.

Statie incarcare masini electrice – fixa BS-B10-BC2, 7 kW, monofazata, 32A, cablu cu mufa Type 2, Besen

Statie de incarcare fixa alimentare monofazata 220V/32A, 7 kW, cu 6m cablu de alimentare si mufa Type 2, afisaj LCD, afiseaza tensiunea retea, curent incarcare, timp incarcare, energie absorbita, dimensiuni 295 * 195 * 70, greutate 7 kg, alimentare 220VAC ± 10%, frecventa 50Hz, protectie intemperii IP66, WIFI.

Posibilitate de conectare cu Android cu aplicatie de monitorizare a incarcarii, posibilitate de modificare din aplicatie a curentului de incarcare, programarea incarcarii, start/stop, monitorzare energie consumata.

Viteza de incarcare

Cele mai de baza incarcatoare pentru acasa, incep de obicei de la 3 la 3,7 kW, cu unitati mai avansate care livreaza 7 kW si cele mai scumpe unitati ating pana la 22 kW. O cutie de perete de 3,7 kW va incarca complet bateria de 40 kW in aproximativ 13 ore – in timp ce un sistem de 7 kW va face acest lucru in mai putin de sase ore. Cu un incarcator de 22 kW ar dura mai putin de doua ore.

Concluzie

Daca conduceti doar un numar limitat de km. in fiecare zi, probabil ca aveti nevoie doar de un incarcator de 3,6kW pentru a reincarca incet vehiculul peste noapte. Daca conduceti mult, ajungand adesea acasa cu putina baterie ramasa si trebuie sa va folositi masina in mod regulat pe parcursul saptamanii si la sfarsit de saptamana, atunci un incarcator mai rapid poate fi o optiune mai buna.

Statie incarcare vehicule electrice, Elinta Charger, Home Box Slim, 22kW, fast Mode 3, RFID

Cu un design deosebit HomeBox Slim este ideal pentru locurile in care imaginea conteaza. HomeBox Slim a fost conceput pentru a fii o solutie eficienta, simpla si ieftina pentru incarcarea rapida a masinilor electrice cu pana la 22kW. Statia poate fii o solutie fiabila pentru parcarile private, garaje si mall-urile in care pun pret pe design si calitate. Integrata cu protectii la variatii de tensiune si scurgeri de curent, statia poate fi instalata in orice locatie.

HomeBox Slim este creat pentru a fii folosit acasa sau la birou cu cele mai bune componente de pe piata, asigurand o durata de viata lunga si fiabilitate ridicata.

Statie incarcare masini electrice – stand CityGo GS322T2STO, 2x22kW, Type 2, trifazat, 32A, EV-Mag

Statie de incarcare masini electrice, plug&charge, tip stand, alimentare trifazata, 380V/32A, 2×22 kW, cu outlet Type 2, LED prezenta tensiune, LED incarcare, dimensiuni 1500x200x200, alimentare 380VAC ± 10%, frecventa 50Hz, protectie intemperii IP55, protectie antivandal IK10.

Carcasa otel 2mm, culoare verde RAL 6018, blocare mufa in momentul alimentarii, protectie diferentiala electronica de 30 mA, CE.

Statie incarcare vehicule electrice, CityCharge Mini2, 2 prize, 44 kW, fast Mode 3

CityCharge Mini2 este clasificat ca statie rapida de incarcare Mod 3 cu posibilitatea de a asigura pana la 2×22 kW utilizand priza de incarcare Tip 2 – I E C 62196. CityCharge Mini2 este fabricat din materiale de cea mai inalta calitate. Carcasa solida este realizata din CNC extrudat si componente din aluminiu anodizat proiectate sa reziste. Partea electronica de inalta calitate cu control climatic integrat asigura o fiabilitate ridicata chiar si in conditii meteo neprielnice.

Ecranul luminos cu LED, animat si barele laterale sunt vizibile chiar si in lumina directa a soarelui, avand un aspect modern si se vad de la distanta pe timpul noptii. Disponibil ca model de sine statator cu o identificare RFID prietenoasa cu utilizatorul, pentru retele de incarcare locale mici, sau poate fi integrat intr-o retea de incarcare existenta utilizand cablu Ethernet, modul 3G sau WiFi.

Statie incarcare vehicule electrice, 7.2kW, 230V, 32A, Wi-Fi, RFID, Duosida

Folosind puterea maxima de 32A monofazic, puteti incarca majoritatea vehiculelor la cea mai rapida viteza de nivel 2, de pana la 3 ori mai repede decat incarcatorul de 10A monofazic al masinii, ceea ce va oferi aproximativ 50 km pe ora de incarcare (variaza in functie de tipul vehiculului si stilul de conducere).

Perfect pentru garaj dar si pentru utilizarea in aer liber. Statia de incarcare este conceputa pentru montarea in interior si in exterior putand fi instalata pe perete, optional se poate furniza un suport vertical. Carcasa de plastic rezistenta la intemperii si durabila protejeaza echipamentul impotriva umezelii si o face atat stabila, cat si durabila.

Lasă un comentariu